fbpx

Smerter kan behandles

Mange længerevarende eller tilbagevendende smerter kan behandles
Hvis smerterne er kroniske får du hjælp til håndteringen.

Moderne smertevidenskab
hjælp til smertehåndtering

Hvordan?

Behandling af langvarige eller tilbagevendende smerter kræver mere end blot smertelindring.

Smerterne kan behandles.
Moderne smertebehandling adskiller sig væsentligt fra traditionel behandling på mange områder. Smerter er påvirket af mange forskellige mekanismer og kan ændres derigennem. 

Frygt og bekymring samt en ofte stor uvished omkring smerterne fører ofte til undgåelse af bevægelser af det smerteramte område, hvilket ofte er en ond spiral.

Spiralen skal brydes, så du kan få kontrol over smerterne.

Læs mere om forløb og book en gratis samtale for at høre mere

Kunderne siger:

Maria Jensen
Maria Jensen25-02-2022
Læs mere
Jeg tog kontakt til Simon efter en lang periode med smerter i lænden samt frygt for yderligere smerter/forværring ved bevægelse. Simon møder en der hvor man er - og har et super fint blik på hvordan smerter hænger sammen med psyken og derfor ikke kun den fysiske smerte. Simon har udvist empati og forståelse, samtidig med at man bliver udfordret på alt det man ikke tror man kan. I mit forløb er vi kommet rundt om alle aspekter af det at have smerter - og har ikke blot haft fokus på trænings øvelser. Simon får derfor mine varmeste anbefalinger.
Marie Johansen
Marie Johansen20-09-2020
Læs mere
Jeg opsøgte Simon efter at have set hans arbejde på både de sociale medier og i Smiley Fitness, hvor han udstrålede venlighed, forståelse og en hel del villighed til at ville hjælpe. Og lige netop dét lever han fuldt ud op til. Han er kompetent på sit fagområde og dygtig til at kunne sætte sig ind i andres sted, og dermed møde en på den mest passende måde, så man føler sig trygt overladt i hans hænder. Han er god til at få en til at tænke over tingene, således det bliver sat i perspektiv på en helt ny og anderledes måde. Jeg har fået hjælp og får fortsat hjælp på flere forskellige områder, hvortil Simon og hans arbejde uden tvivl kan anbefales!
Tania Olsen
Tania Olsen21-04-2021
Læs mere
Jeg er knæ- og hofte opereret i samme ben efter gamle sportsskader der er blevet godt slidt. Min gamle fys og selv kirurgen gav det ikke gode udsigter - og har til sidst nærmest smidt håndklædet i ringen. Jeg har længe ikke kunne gå mere end et par hundrede meter uden at overbelaste knæet, og jeg har ikke rigtig kunne dyrke sport. Jeg fik anbefalet Simon af en veninde og er nu i fuld gang med genoptræning på ny. Efter 5 måneder kan jeg nu squatte med 20 kg på ryggen og lave dybe lunges. Jeg går knap en kilometer nu, og er stille og roligt begyndt at dyrke sport igen. Simons tilgang er anderledes, ud af boksen og lige præcis hvad jeg havde brug for. Jeg har fået troen tilbage på, at jeg kan få mit ben til at fungere godt igen. Både til hverdag og i sport. Det vigtigste jeg har lært er ikke at være bange for smerterne, men at arbejde rundt om dem - for så at styrke benet til at kunne mere. Der er et stykke vej endnu, men jeg rykker mig hele tiden 🥳Tak for at give mig mit aktive liv tilbage, Simon 🤩
Tidligere
Næste

Hvad indebærer en gratis session?

Din gratis konsultation varer 55 minutter.

Det er vigtigt at du føler dig forstået, hørt og mødt lige der hvor du er. 

Hele din smertehistorie og dine erfaringer bliver taget med, så du kan få den rette vejledning. 

Med udgangspunkt i dig og din historie vil vi tale om hvordan du vil kunne arbejde med dig selv og din krop frem mod større frihed fra smerterne. Samt hvordan jeg kan hjælpe dig og støtte dig i den proces.

Simon Thor Larsen
Fysioterapeut og VaneCoach.

Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. Derudover tilbyder Simon smerteforløb til længevarende smerter og skader, dette inkluderer undervisning i moderne smerteteori, smertecoaching, træning og bevægelse samt dertilhørende coaching. 

Der findes en vej ud af smerterne

– Autoriseret fysioterapeut 
– Certificeret vane- og overspisningscoach

Vane- og adfærdsændring

Du får hjælp til at lære hvordan du ændre de dårlige vaner og uhensigtmæssige adfærd i relation til dine smerter, til vaner og adfærd der hjælper dig væk fra smerterner

Genoptræning

Få hjælp til at få styrket, mobiliseret og opbygget kroppen til igen at kunne modstå belastning. Gradvis og justeret til dine smerter, så du undgår forværring

Skader og diagnoser

Autoriseret fysioterapeut med lang og alsidig træningserfarring. Skader og diagnoser medinddrages aktivt, så du kan føle dig tryg og ikke får forværring

Hvad indeholder et forløb?

Hjælp og støtte hele vejen frem mod et bedre liv med kontrol over smerterne

Uanset hvilken smerte eller funktionstab du må være påvirket af, så er jeg klar til at støtte og hjælpe dig 

Ugentlige 1:1 sessioner

Forløb består af en blanding af genoptræning og samtaleterapi. Sammen finder vi ud af hvad du har mest brug for

Personlig træning- og behandlingsplan

Planlagt ud fra dine udfordringer og forudsætninger, så du tydeligt har en fornemmelse for din fremgang. Justeres løbende

Forstå dine smerter

Moderne smertevidenskab og forståelse er en stor hjælp i rejsen mod at blive fri af sine smerter. Undervisning i smerter vil øge din tryghed og troen på din krop igen.

Samlet sundhed

Den mentale og fysiske sundhed vil blive medinddraget, da det har stor indvirkning på din livskvalitet og smerter.

Vane- og adfærdsændring

Du får hjælp til at lære hvordan du ændre de dårlige vaner og uhensigtmæssige adfærd i relation til dine smerter, til vaner og adfærd der hjælper dig væk fra smerterne

Priser

Fra 775,- til 995,- pr session alt efter forløbets størrelse

Fysiske forløb i Hillerød
Online forløb over det hele

Fysisk genoptræning med alle muligheder for træning i træningscenter hvor samtalerne også forgår i eget privat behandlerrum.

Online vil du få hjælp i form af videogennemgang, træningsplaner og øvelsesguides. Samtalerne er video eller telefon samtaler.

Klienterne fortæller:

"Jeg bookede tid hos Simon, efter at jeg havde overbelastet begge knæ, som følge af styrketræning. Simon, og Qaly som helhed, har været helt igennem fantastiske, og har for mig, sat en helt ny standard for fysioterapi. Ud over den faglige stolthed og behagelige atmosfære, er der i særdeleshed to aspekter, som gjorde forløbet ekstraordinært; 1: konsultationerne lagde stor vægt på at finde roden til min overbelastning, gennem samtaler om træning, motivation, målsætninger, og anatomi. Helt generelt føltes det som om han lagde ekstra vægt “terapi” delen i fysioterapi, hvilket både hjalp mig med at forstå mit genoptræningsforløb, såvel som hvad der skal til for at undgå fremtidige skader.2: tilgangen til mit forløb var et meget proaktivt program, med styrkeøvelser, mobilitetsøvelser, og løbende evalueringer af fremgang. Resultatet var en motiverende oplevelse af at være i kontrol over mit forløb, samt at fremskridt var frugten af mit eget arbejde og de timer jeg lagde i øvelserne. Jeg har siden benyttet mig af Qaly, til at hjælpe mig med smerter i venstre skulder, som følge af manglende mobilitet, og det har absolut været en lige så positiv oplevelse. Jeg vil 100% anbefale Simon 365 dage om året"
Victor Devantier
"Jeg tog kontakt til Simon efter en lang periode med smerter i lænden samt frygt for yderligere smerter/forværring ved bevægelse. Simon møder en der hvor man er - og har et super fint blik på hvordan smerter hænger sammen med psyken og derfor ikke kun den fysiske smerte. Simon har udvist empati og forståelse, samtidig med at man bliver udfordret på alt det man ikke tror man kan. I mit forløb er vi kommet rundt om alle aspekter af det at have smerter - og har ikke blot haft fokus på trænings øvelser. Simon får derfor mine varmeste anbefalinger."
Maria Jensen

Gør dig klar til at komme tættere på det liv du ønsker at leve-

Tag handling i dag, så tager vi en snak om dine ønsker og behov

Copyright @Qaly 2022

Denne side er ikke en del af Facebooks webside eller Meta Inc. 
Denne side er IKKE repræsenteret på facebook på nogen måde. Facebook er et trademark af Meta, inc.