fbpx

Moderne fysioterapi - Hillerød

Her får du hjælp der opbygger dig både fysisk og mentalt, så du kan få kontrollen tilbage over din krop og smerter.

Smerter er et udtryk for hvordan din adfærd lige nu påvirker din krop - få hjælp til af få lavet de ændringer der vil afhjælpe dine smerter.

Læs mere nedenfor

Få hjælp til fysiske og mentale fremskridt mod færre smerter

Moderne fysioterapi er ikke bare manuel behandling, nåle og apparater. 


– Både det kropslige, psykologiske og sociale er en del af behandlingen 

Hvordan?

Du har brug for mere end smertelindring, du har brug for  en smerteløsning, så du bliver fri for behandlingen.

Smerter er altid en oplevelse skabt af en sammensætning af tanker og adfærd. Min opgave er at hjælpe dig til at skabe de nødvendige ændringer, så kaos kan blive til kontrol.

Enten skal du gøre mindre af noget, mere af noget andet, implementere noget bevægelse, styrke et område eller ændre på en aktivitet. 

Simon hjælper dig til at få et overblik og lave de nødvendige ændringer, så du kan få det bedre.

book en konsultation – eller ring på 5353 5114

Første konsultation

Klienternes udtalelser:

Maria Jensen
Maria Jensen25-02-2022
Læs mere
Jeg tog kontakt til Simon efter en lang periode med smerter i lænden samt frygt for yderligere smerter/forværring ved bevægelse. Simon møder en der hvor man er - og har et super fint blik på hvordan smerter hænger sammen med psyken og derfor ikke kun den fysiske smerte. Simon har udvist empati og forståelse, samtidig med at man bliver udfordret på alt det man ikke tror man kan. I mit forløb er vi kommet rundt om alle aspekter af det at have smerter - og har ikke blot haft fokus på trænings øvelser. Simon får derfor mine varmeste anbefalinger.
Marie Johansen
Marie Johansen20-09-2020
Læs mere
Jeg opsøgte Simon efter at have set hans arbejde på både de sociale medier og i Smiley Fitness, hvor han udstrålede venlighed, forståelse og en hel del villighed til at ville hjælpe. Og lige netop dét lever han fuldt ud op til. Han er kompetent på sit fagområde og dygtig til at kunne sætte sig ind i andres sted, og dermed møde en på den mest passende måde, så man føler sig trygt overladt i hans hænder. Han er god til at få en til at tænke over tingene, således det bliver sat i perspektiv på en helt ny og anderledes måde. Jeg har fået hjælp og får fortsat hjælp på flere forskellige områder, hvortil Simon og hans arbejde uden tvivl kan anbefales!
Tania Olsen
Tania Olsen21-04-2021
Læs mere
Jeg er knæ- og hofte opereret i samme ben efter gamle sportsskader der er blevet godt slidt. Min gamle fys og selv kirurgen gav det ikke gode udsigter - og har til sidst nærmest smidt håndklædet i ringen. Jeg har længe ikke kunne gå mere end et par hundrede meter uden at overbelaste knæet, og jeg har ikke rigtig kunne dyrke sport. Jeg fik anbefalet Simon af en veninde og er nu i fuld gang med genoptræning på ny. Efter 5 måneder kan jeg nu squatte med 20 kg på ryggen og lave dybe lunges. Jeg går knap en kilometer nu, og er stille og roligt begyndt at dyrke sport igen. Simons tilgang er anderledes, ud af boksen og lige præcis hvad jeg havde brug for. Jeg har fået troen tilbage på, at jeg kan få mit ben til at fungere godt igen. Både til hverdag og i sport. Det vigtigste jeg har lært er ikke at være bange for smerterne, men at arbejde rundt om dem - for så at styrke benet til at kunne mere. Der er et stykke vej endnu, men jeg rykker mig hele tiden 🥳Tak for at give mig mit aktive liv tilbage, Simon 🤩
Tidligere
Næste

Vil du gerne vide mere

Bliv kontaktet af os i dag

Eller ring på 5353 5114

Simon Larsen
Smertebehandler og
Autoriseret fysioterapeut

Simon brænder inderligt for at hjælpe folk med smerter og begrænsninger i kroppen. Han lever virkeligt for at hjælpe andre mennesker med at overvinde smerterne, få kontrollen tilbage og vende tilbage til det liv de ønsker at leve – enten uden smerter eller i kontrol over dem.

Han hjælper med at skabe tryghed og tillid til kroppen igen. Hjælper til at finde en vej hvor kroppen gøres modstandsdygtig overfor hverdagens udfordringer, både de fysiske men også de mentale.

Mange har ondt, er begrænset og måske endda bange.
Sådan behøver det ikke være – heldigvis og vi har god erfarring med at skabe de vigtige ændringer i folks liv. 

Vane- og adfærdsændringer

Du får hjælp til at lære hvordan du ændre de dårlige vaner og uhensigtmæssige adfærd i relation til dine smerter, til vaner og adfærd der hjælper dig væk fra smerterner

Genoptræning

Få hjælp til at få styrket, mobiliseret og opbygget kroppen til igen at kunne modstå belastning. Gradvis og justeret til dine smerter, så du undgår forværring

Skader og diagnoser

Autoriseret fysioterapeut med lang og alsidig træningserfarring. Skader og diagnoser medinddrages aktivt, så du kan føle dig tryg og ikke får forværring

Fysioterapi i Hillerød

Fysisk genoptræning med alle muligheder for træning i træningscenter
samtalerne også forgår i eget privat behandlerrum.

Gør dig klar til at komme tættere på det liv du ønsker at leve-

Tag handling i dag, så tager vi en snak om dine ønsker og behov
Du kan også ringe på 5353 5114

Copyright @Qaly 2023

Denne side er ikke en del af Facebooks webside eller Meta Inc. 
Denne side er IKKE repræsenteret på facebook på nogen måde. Facebook er et trademark af Meta, inc.