Om QALY hillerød

QALY

Historien bag navnet

Forskning, videnskab og evidens – vejen til faktisk at vide noget. Det er også svaret på udvikling. QALY er et akronym for Quality adjusted life years og er et værktøj til at vurdere medicinske interventioner. Hvad er et ekstra leveår værd, hvis det leveår ikke er værd at leve? En medicinsk intervention bliver altså vurderet på om det skaber leveår, men også hvorvidt leveåret er ved et godt helbred. 

Hos QALY gør vi alt for at hjælpe vores klienter med at få mere livskvalitet og det gør vi gennem en evidensbaseret tilgang hvor den nyeste viden guider vores metoder. 

Holdet

Ud over at du selvfølgeligt kan have sessioner og forløb ved Simon, så har du også mulighed for at få hjælp af andre ved QALY.

Simon Thor Larsen

Ejer og primærbehandler ved QALY Fysioterapeut, vane- og overspisningscoach. Kandidatstuderende i fysioterapi ved SDU. Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. Derudover tilbyder Simon smerteforløb til længevarende smerter og skader, dette inkluderer undervisning i moderne smerteteori, smertecoaching, træning og bevægelse samt dertilhørende coaching. Simon tilbyder også forløb med fokus på vægttab, gennem vaneændringer og bedre forståelse af mønstre og adfærd omkring mad. Samtidigt bliver der arbejdet på forholdet til mad og krop.

Line Korsholm

Line er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Odense og er primærbehandler ved QALY – Odense. Line hjælper til dagligt med diagnosticering af smerter og skader samt vejledning og rådgivning i smerte- og skadeshåndtering. Hos Line er du selv en aktiv del af behandlingen i gennem f.eks. bevægelse og redskaber samt forståelse for håndtering af smerterne. Derudover tilbyder Line smerteforløb til længerevarende smerter og skader. Dette inkluderer undervisning i moderne smerteteori, smertecoaching, træning og bevægelse samt dertilhørende coaching. Line er meget empatisk, og hos hende er tillid og tryghed essentielle faktorer for et godt behandlingsforløb.

Sandy Whitfield

Sandy er både fysioterapeut og vane- og overspisningscoach. Derudover er hun oprigtigt nysgerrig, lyttende og forstående. Kombinationen af Sandys faglighed, hendes livserfaring og hendes personlighed, gør hende til en yderst kompetent coach. Søger du hjælp til vægttab eller et bedre forhold til mad (eller i kombination), så kan du trygt vælge Sandy

Catharina Lindeburg

Catharina er bachelorstuderende i ernæring og sundhed ved købehavns proffesionshøjskole. Du får derfor 50% rabat ved køb af sessioner og forløb ved Catharina. Catharina har en høj faglighed, er meget empatisk. Søger du hjælp til vægttab eller et bedre forhold til mad, kan du trygt vælge Catharina.

Vil du gerne vide mere

Kontakt os i dag