fbpx

Om QALY hillerød

QALY

Historien bag navnet

Forskning, videnskab og evidens – vejen til faktisk at vide noget. Det er også svaret på udvikling. QALY er et akronym for Quality adjusted life years og er et værktøj til at vurdere medicinske interventioner. Hvad er et ekstra leveår værd, hvis det leveår ikke er værd at leve? En medicinsk intervention bliver altså vurderet på om det skaber leveår, men også hvorvidt leveåret er ved et godt helbred. 

Hos QALY gør vi alt for at hjælpe vores klienter med at få mere livskvalitet og det gør vi gennem en evidensbaseret tilgang hvor den nyeste viden guider vores metoder. 

Tag første skridt nu

Simon Thor Larsen

Ejer og primærbehandler ved QALY 
Fysioterapeut, vane- og overspisningscoach.
Kandidatstuderende i fysioterapi ved SDU.

Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. Derudover tilbyder Simon smerteforløb til længevarende smerter og skader, dette inkluderer undervisning i moderne smerteteori, smertecoaching, træning og bevægelse samt dertilhørende coaching. Simon tilbyder også forløb med fokus på vægttab, gennem vaneændringer og bedre forståelse af mønstre og adfærd omkring mad. Samtidigt bliver der arbejdet på forholdet til mad og krop. 

Vil du gerne vide mere

Kontakt os i dag