fbpx

Tanker om krop og mad kan livet fra os. Vil du gerne tilbage til livet og tilbage til at stole på din krop og dets signaler

Mad- og kropsro

Hvordan?

Uanset om du frygter for at tage på, forsøger at tabe dig eller kompenserer for hvad du har spist, så medfølger et tankemæssigt kaos. 

Diætkulturen påvirker alle og der findes mere misinformation end information om krop og sundhed.  

Konsekvenserne er ofte at livet bliver opslugt af tanker om krop og mad til der til sidst ikke er meget andet tilbage. Ofte findes et bagvedliggende kropshad, behov for kontrolalt eller intettænkning og en stor følsomhed. 

Det er en negativ spiral, hvor mere vil have mere og problemet bliver større.

Både tankemønstre og adfærden der driver det tankemæssige kaos kan ændres og spiralen kan brydes

Du kan få ro og livet tilbage

Dine tanker om vægt, krop, madvalg og træning fylder mere, jo mere dine tanker og adfærd fodre netop de tanker. Jo mere vi fokuserer på en ting, jo mere kommer den ting til at fylde.

Frygten for at tage på eller væmmelse ved egen krop er ikke bundet til en bestemt vægt eller kropstørrelse. Frygten og væmmelsen eksisterer i alle slags kroppe, men kan også være fraværende i alle slags kroppe. 

Kontrol, kompensering, overspisning, underspisning mm. er en del af den adfærd der fastholder dig i problemet.

Forløb

Et forløb skaber sammenhæng og giver tryghed i den proces du skal igennem. Der er brug for justeringer undervejs og alle de nye oplevelser

Forløbet varierer i længde og omfang alt efter behovet samt dine ønsker. Forløbet planlægges i forlængelse af den gratis uforpligtende konsultation, hvis du ønsker at fortsætte. 

Du kan høre mere om forløb og indhold i videoen knyttet til denne tekst. 

Gratis konsultation

Vil du gerne vide mere

Kontakt os i dag