fbpx

#2 Hvad er smerter hillerød

En podcast episode om smerter

Med Jacob Beermann

Smerter er altid virkelige men...

Smerter er altid virkelige

Men er ofte misforstået

Vigtigheden i denne episode består i at smerte er et utroligt misforstået fænomen. Smerter er en multifaktoriel og kompleks oplevelse, men bliver ofte forstået skadende forsimplet. Smerter er ofte en ubehagelig oplevelse, men også essentiel for overlevelse og beskyttelse af kroppen. Til denne episode har jeg inviteret mig selv ind til en snak med Jacob Beermann.

Smerter er et komplekst fænomen og for at forklare hvad det er og hvorfor det er vigtigt at forså, så kræver det gode formidlingsevner. Dagens gæst har lavet sundhedsformidling siden 2010 og er specialuddannet i smertehåndtering og er dermed den helt rette til denne episode. Jacob Beerman har podcasten “stærk og smertefri”, har skrevet bogen “stærk” og er ejer af maxer.dk som til dagligt hjælper mennesker med at indfri deres mål indenfor sundhed og smerter.

Afsnittet fungerer som podcastens ståsted i relation til smerter. Her vil vi forsøge at, nuancere hvad smerte er og forklare hvorfor den viden er utroligt relevant og brugbar i behandlingen af smerter.

Tak fordi du lytter med!

Lyt til episoden:
Spotify
Podimo
Apple Podcast 

Smertebehandling

Akutte og kroniske smerter

Vaneændring

Få kontrollen tilbage

Personlig træning

Nå dine mål

Tag første skridt nu

Simon Thor Larsen

Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. 

Vil du gerne vide mere

Kontakt os i dag