Hjem Hillerød

Meget mere end fysioterapi

Dine smerter kan være en forhindring for at leve et vellevet liv. Få din livskvalitet tilbage med en nærværende, evidensbaseret og coachende tilgang.

Smertebehandling

Akutte og kroniske smerter

Vaneændring

Få kontrollen tilbage

Personlig træning

Nå dine mål

Vores kunder tror på os

Kamilla Kranker
Kamilla Kranker
Læs mere
Da jeg kontaktede Simon for er år siden, var det uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har taget i mig liv! 🤩 Jeg var nået til et punkt hvor jeg ikke kunne definere hvad det var der føltes forkert i mit liv, men noget var helt skævt. Jeg følte mig nede og ikke som mig selv. Da jeg tog kontakt var det med fokus på at tabe +30 kg, for vægten var da i det mindste noget håndgribeligt jeg kunne gøre noget ved. Ret tidligt i vores forløb, fik Simon mig dog til at indse, at vægttab slet ikke er så lige til. Hos Simon er jeg altid blevet mødt med smil, interesse og forståelse! Vi har håndteret min overspisning ved at bearbejde hvad der lå bag den, vi har fokuseret på at finde “hvorfor” for at kunne arbejde videre mod “hvordan”. Vi har snakket hverdag, planlægning, følelser, håndtering, spisning, motion, vaner og meget mere. Jeg er kommet hos Simon i et år nu, og jeg har ikke tabt de famøse 30 kg, for det viste sig slet ikke at være det vigtigste for mig. Til gengæld har jeg fået mig selv og mit liv tilbage. Min grundindstilling står ikke længere på trist, den står på glæde og styrke! Det har krævet store ændringer i mit liv, og det har til tider været hårdt, men det er det hele værd! Vægten kommer nedad i næste etape 💪🏻 KÆMPE anbefaling af Simon her fra! 🤩
Kamilla Nyeng
Kamilla Nyeng
Læs mere
Da jeg startede hos Simon for en års tiden siden var det med udgangspunkt i at få styr på "det sidste". Jeg følte egentlig ikke at jeg levede med ret mange regler for mig selv eller særlig restriktivt, men hold da op Simon gav mig syn for sagen og har hjulpet mig med at indse hvad der er vigtigt for mig men også hvordan jeg faktisk levede mit liv på det tidspunkt. at starte i et forløb hos Simon har ultimativt været en af de bedste beslutninger i mit liv omend det også har medbragt mange tanker og tårer. Hos Simon er jeg blevet mødt med respekt, tillid, forståelse og anerkendelse for både de tanker og valg jeg har haft og ikke mindst fået mod til at undersøge hvor det hele kommer fra, netop dette og har medvirket at mit personlige projekt er blevet en øjenåbner for hele familien. VI har i løbet af det sidste års tid taget hånd om overspisning, følelsesmæssig spisning og spisning efter tilgængelighed og herunder både hverdag, weekend, familieliv, arbejdsliv og karriere, motion, vaner og en hel masse andre ting. Det har altid været mig der har sat dagsordenen og vi har talt om de ting der har fyldt hos mig men det overordnede tema har været at finde den famøse madro som ikke har været muligt for mig at finde selv. Med hjælp fra Simon har jeg fundet en hel anden ro i krop og sind end jeg før har haft. Kæmpe anbefaling herfra 🍩
Christine Steffensen
Christine Steffensen
Læs mere
Simon kigger på sine patienter som helhed - kroppen, psyken og den individuelle forhistorie. Således kan Simon stille en diagnose, der er individuel, og man føler sig forstået og værdsat. TAK!
Hans Grønborg
Hans Grønborg
Læs mere
Jeg har gået hos Simon i over 4 år. Han har hjulpet mig gennem et hav af forskellige sportskade som min elitesatsning i orienteringsløb har fået mig ud i. Om Simon kan jeg ikke sige andet end at han er en fantastisk kompetent fysioterapeut. Han er mulig at få fat i når problemerne opstår, og så giver han ud af sin viden så man selv har en ide om hvad man skal stille op når der opstår nye smerter, eller at gamle skader vender tilbage. Kan klart anbefalde Simon👍
Maria Jensen
Maria Jensen
Læs mere
Jeg tog kontakt til Simon efter en lang periode med smerter i lænden samt frygt for yderligere smerter/forværring ved bevægelse. Simon møder en der hvor man er - og har et super fint blik på hvordan smerter hænger sammen med psyken og derfor ikke kun den fysiske smerte. Simon har udvist empati og forståelse, samtidig med at man bliver udfordret på alt det man ikke tror man kan. I mit forløb er vi kommet rundt om alle aspekter af det at have smerter - og har ikke blot haft fokus på trænings øvelser. Simon får derfor mine varmeste anbefalinger.
Josefine Henneberg
Josefine Henneberg
Læs mere
Super effektivt og meget dygtig behandler, som har fuldt ud forstand på sit fag. Blev kun positivt overrasket, og bare efter de to sessioner gik jeg derfra med mere viden, og værktøjer jeg kan bruge fremover. Kan varmt anbefale Simon herfra!
Victor Devantier
Victor Devantier
Læs mere
Jeg bookede tid hos Simon, efter at jeg havde overbelastet begge knæ, som følge af styrketræning. Simon, og Qaly som helhed, har været helt igennem fantastiske, og har for mig, sat en helt ny standard for fysioterapi. Ud over den faglige stolthed og behagelige atmosfære, er der i særdeleshed to aspekter, som gjorde forløbet ekstraordinært; 1: konsultationerne lagde stor vægt på at finde roden til min overbelastning, gennem samtaler om træning, motivation, målsætninger, og anatomi. Helt generelt føltes det som om han lagde ekstra vægt “terapi” delen i fysioterapi, hvilket både hjalp mig med at forstå mit genoptræningsforløb, såvel som hvad der skal til for at undgå fremtidige skader.2: tilgangen til mit forløb var et meget proaktivt program, med styrkeøvelser, mobilitetsøvelser, og løbende evalueringer af fremgang. Resultatet var en motiverende oplevelse af at være i kontrol over mit forløb, samt at fremskridt var frugten af mit eget arbejde og de timer jeg lagde i øvelserne. Jeg har siden benyttet mig af Qaly, til at hjælpe mig med smerter i venstre skulder, som følge af manglende mobilitet, og det har absolut været en lige så positiv oplevelse. Jeg vil 100% anbefale Simon 365 dage om året
Olivia Nyenstad
Olivia Nyenstad
Læs mere
Efter rekonstruktion af ACL og 1.5 års genoptræningsforløb hos anden fysioterapeut, rev jeg igen både mit korsbånd og menisk delvist over. Jeg havde et mål om at blive klar til at spille Rugby igen 6 måneder efter. Min fysioterapeut mente ikke det var muligt. Jeg løb tilfældigt ind i Simon, som var klar på udfordringen, og man kan roligt sige, at han klarede den. Simon er dygtigere end de fleste fordi han er reel. Han er rent faktisk til rådighed, når behovet opstår. Han er lige dele kontant og opbakkende. Simon ser og hjælper ikke kun med udfordringen, du har brug for hans hjælp til. Han ser bag om udfordringen og ser det store billede. Simon er løsningsorienteret og hjalp mig ikke kun med at komme tilbage til min sport, men guidede mig, og gjorde mig klogere på mig selv, igennem de mentale og fysiske bump, der forekommer. Lige fra mine spisemønstre og tanker til min fysiske form. Alle burde have en Simon!
Trine Nordahl
Trine Nordahl
Læs mere
ALLE skulle have en som Simon i deres liv! Jeg henvendte mig oprindelig med fokus på vægttab, men har endt op med et forløb som har givet mig så meget mere end det. Fordi Simon formår nemlig at coache ud fra hvor du er i livet. Så vi har igennem forløbet vendt problemstillinger omkring alt fra, kronisk smerte håndtering, angst, madro hos børnene, skoleskifte og selvfølgelig alt omkring spisning og hvad dertil hører. Simon hjælper dig med at finde svar, han hjælper med at simplificere problemstillinger så de bliver overkommelige og “knækker koden” til ting som jeg ikke har lykkes med før. Simon siger jeg ikke farvel til - men på gensyn!
Vibe Skaarup
Vibe Skaarup
Læs mere
Jeg tog kontakt til Simon. Da jeg gerne ville tabe mig. Jeg var træt at restriktive kostplaner og diverse slankekure. Der aldrig holdt i længden. Jeg har nu været i et 6 mdr forløb, det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har opnået madro og vægttab uden at skulle undvære noget . Simon er en fantastisk coach. Kan 100 % anbefale ham 😀.
Tidligere
Næste

Hvad er dine

Udfordringer

Smerter eller skade?

Uanset om du er kommet til skade, fået ondt eller haft ondt længe så er der hjælp at hente. Her får du altid en nærværende og empatisk behandling.

Madstress eller kropsvægt?

Fylder tanker om mad og krop uhensigtmæssigt meget i forhold til hvad det burde, så er der hjælp at hente. Vane- og overspisningcoaching.

Få hjælp til dine smerter

Autoriseret fysioterapeut

Vi hjælper dig i mål

Mød holdet

Simon Thor Larsen

Fysioterapeut, vane- og overspisningscoach. Kandidatstuderende i fysioterapi ved SDU.

Line Korsholm

Kiropraktor

Sandy Whitfield

Vane- og overspisningscoach (aut. fysioterapeut).

Catharina Lindeburg

Bachelorstuderende i ernæring og sundhed ved Købehavns proffesionshøjskole.

Vil du gerne vide mere

Kontakt os i dag