fbpx

Genoptræningsforløb - Hillerød

Mangler du hjælp til grundig genoptræning?

Her får du et forløb der opbygger dig både fysisk og mentalt, så du kan få kontrollen tilbage over din krop og smerter - du får en helt gratis konsultation, så du selv kan vurderer om det er noget for dig.

Kroppen og nervesystemet kan tilpasse sig

læs mere nedenfor

Få hjælp til fysiske og mentale fremskridt mod færre smerter

Personlig træning og fysioterapi 

– En kombination der virker

Hvordan?

Det kræver specifik og detaljeret viden om styrketræning og de fysiologiske tilpasninger der høre med, for at sikre en genoptræning der virker.

Gradvis og justeret fremgang med den rette tilpassede belastning af kroppen skal være på plads, for at styrke og funktion kan forbedres. 

Derfor går fysioterapi, personlig træning og mental- coaching hånd i hånd og sikrer dig en succesfuld genoptræning.

Hos QALY vil Simon skabe et forløb, tilpasset dig og hjælpe dig på den rette vej, ved superviseret personlig træning og samtaler undervejs. 

Gratis konsultation

Klienternes udtalelser:

Maria Jensen
Maria Jensen25-02-2022
Læs mere
Jeg tog kontakt til Simon efter en lang periode med smerter i lænden samt frygt for yderligere smerter/forværring ved bevægelse. Simon møder en der hvor man er - og har et super fint blik på hvordan smerter hænger sammen med psyken og derfor ikke kun den fysiske smerte. Simon har udvist empati og forståelse, samtidig med at man bliver udfordret på alt det man ikke tror man kan. I mit forløb er vi kommet rundt om alle aspekter af det at have smerter - og har ikke blot haft fokus på trænings øvelser. Simon får derfor mine varmeste anbefalinger.
Marie Johansen
Marie Johansen20-09-2020
Læs mere
Jeg opsøgte Simon efter at have set hans arbejde på både de sociale medier og i Smiley Fitness, hvor han udstrålede venlighed, forståelse og en hel del villighed til at ville hjælpe. Og lige netop dét lever han fuldt ud op til. Han er kompetent på sit fagområde og dygtig til at kunne sætte sig ind i andres sted, og dermed møde en på den mest passende måde, så man føler sig trygt overladt i hans hænder. Han er god til at få en til at tænke over tingene, således det bliver sat i perspektiv på en helt ny og anderledes måde. Jeg har fået hjælp og får fortsat hjælp på flere forskellige områder, hvortil Simon og hans arbejde uden tvivl kan anbefales!
Tania Olsen
Tania Olsen21-04-2021
Læs mere
Jeg er knæ- og hofte opereret i samme ben efter gamle sportsskader der er blevet godt slidt. Min gamle fys og selv kirurgen gav det ikke gode udsigter - og har til sidst nærmest smidt håndklædet i ringen. Jeg har længe ikke kunne gå mere end et par hundrede meter uden at overbelaste knæet, og jeg har ikke rigtig kunne dyrke sport. Jeg fik anbefalet Simon af en veninde og er nu i fuld gang med genoptræning på ny. Efter 5 måneder kan jeg nu squatte med 20 kg på ryggen og lave dybe lunges. Jeg går knap en kilometer nu, og er stille og roligt begyndt at dyrke sport igen. Simons tilgang er anderledes, ud af boksen og lige præcis hvad jeg havde brug for. Jeg har fået troen tilbage på, at jeg kan få mit ben til at fungere godt igen. Både til hverdag og i sport. Det vigtigste jeg har lært er ikke at være bange for smerterne, men at arbejde rundt om dem - for så at styrke benet til at kunne mere. Der er et stykke vej endnu, men jeg rykker mig hele tiden 🥳Tak for at give mig mit aktive liv tilbage, Simon 🤩
Tidligere
Næste

Vil du gerne vide mere

Bliv kontaktet af os i dag

Eller ring på 5353 5114

Simon Larsen
Smertebehandler og
Autoriseret fysioterapeut

Simon brænder inderligt for at hjælpe folk med smerter og begrænsninger i kroppen. Han lever virkeligt for at hjælpe andre mennesker med at overvinde smerterne, få kontrollen tilbage og vende tilbage til det liv de ønsker at leve – enten uden smerter eller i kontrol over dem.

Han hjælper med at skabe tryghed og tillid til kroppen igen. Hjælper til at finde en vej hvor kroppen gøres modstandsdygtig overfor hverdagens udfordringer, både de fysiske men også de mentale.

Mange har ondt, er begrænset og måske endda bange.
Sådan behøver det ikke være – heldigvis og vi har god erfarring med at skabe de vigtige ændringer i folks liv. 

Vane- og adfærdsændringer

Du får hjælp til at lære hvordan du ændre de dårlige vaner og uhensigtmæssige adfærd i relation til dine smerter, til vaner og adfærd der hjælper dig væk fra smerterner

Genoptræning

Få hjælp til at få styrket, mobiliseret og opbygget kroppen til igen at kunne modstå belastning. Gradvis og justeret til dine smerter, så du undgår forværring

Skader og diagnoser

Autoriseret kiropraktor med lang og alsidig træningserfarring. Skader og diagnoser medinddrages aktivt, så du kan føle dig tryg og ikke får forværring

Hvad indeholder et forløb?

Hjælp og støtte hele vejen frem mod et bedre liv med kontrol over smerterne/skaden

Uanset hvilken smerte eller funktionstab du må være påvirket af, så er jeg klar til at støtte og hjælpe dig 

Ugentlige 1:1 sessioner

Forløb består af en blanding af genoptræning og samtaleterapi. Sammen finder vi ud af hvad du har mest brug for

Personlig træning- og behandlingsplan

Planlagt ud fra dine udfordringer og forudsætninger, så du tydeligt har en fornemmelse for din fremgang. Justeres løbende

Forstå dine smerter

Moderne smertevidenskab og forståelse er en stor hjælp i rejsen mod at blive fri af sine smerter. Undervisning i smerter vil øge din tryghed og troen på din krop igen.

Samlet sundhed

Den mentale og fysiske sundhed vil blive medinddraget, da det har stor indvirkning på din livskvalitet og smerter.

Vane- og adfærdsændring

Du får hjælp til at lære hvordan du ændre de dårlige vaner og uhensigtmæssige adfærd i relation til dine smerter, til vaner og adfærd der hjælper dig væk fra smerterne

Priser

Fra 749,- til 995,- pr. session alt efter forløbets størrelse

Vil du gerne vide mere

Bliv kontaktet af os i dag

Eller ring på 5353 5114

Fysiske forløb i Hillerød Carlsbergvej 32A (SmileyFitness)

Fysisk genoptræning med alle muligheder for træning i træningscenter
samtalerne også forgår i eget privat behandlerrum.

Gør dig klar til at komme tættere på det liv du ønsker at leve-

Tag handling i dag, så tager vi en snak om dine ønsker og behov

Copyright @Qaly 2023

Denne side er ikke en del af Facebooks webside eller Meta Inc. 
Denne side er IKKE repræsenteret på facebook på nogen måde. Facebook er et trademark af Meta, inc.