fbpx

Grundig undersøgelse og diagnostik
Rådgivning og vejledning til hvordan du bedst kommer videre

Fysioterapi

Akut smerte- eller skadesbehandling

Få en kortere periode med smerter

Diagnosticering og behandling af dine smerter.

Få en grundig og nuanceret forklaring af dit problem og løsninger du selv kan håndtere og dermed hjælpe dig selv.

Der er afsat god tid til, at du kan fortælle din historie, så jeg med større sikkerhed forstår dig og din situation. Du får en grundig fysisk undersøgelse baseret på din historie og dit problem.

Der suppleres med fysiske test af eks. din styrke. Sammen finder vi en konklusion på din udfordring og finder en plan der passer til dig og din situation.

Ved hjælp af samtale finder vi også frem til adfærd, som kan bidrage til eller afhjælpe smerte.

Samtalen er også med til at mindske forvirring og skabe klarhed.

Den efterfølgende plan, kan bestå i konkrete ændringer i adfærd, ændringer af bevægelse, ændringer af fysisk aktivitet, ændringer af øvelser, ændringer i din træning,

men altid en ændring du har lyst til og aldrig en ændring du er tvunget til.

Klienternes udtalelser:

Maria Jensen
Maria Jensen25-02-2022
Læs mere
Jeg tog kontakt til Simon efter en lang periode med smerter i lænden samt frygt for yderligere smerter/forværring ved bevægelse. Simon møder en der hvor man er - og har et super fint blik på hvordan smerter hænger sammen med psyken og derfor ikke kun den fysiske smerte. Simon har udvist empati og forståelse, samtidig med at man bliver udfordret på alt det man ikke tror man kan. I mit forløb er vi kommet rundt om alle aspekter af det at have smerter - og har ikke blot haft fokus på trænings øvelser. Simon får derfor mine varmeste anbefalinger.
Marie Johansen
Marie Johansen20-09-2020
Læs mere
Jeg opsøgte Simon efter at have set hans arbejde på både de sociale medier og i Smiley Fitness, hvor han udstrålede venlighed, forståelse og en hel del villighed til at ville hjælpe. Og lige netop dét lever han fuldt ud op til. Han er kompetent på sit fagområde og dygtig til at kunne sætte sig ind i andres sted, og dermed møde en på den mest passende måde, så man føler sig trygt overladt i hans hænder. Han er god til at få en til at tænke over tingene, således det bliver sat i perspektiv på en helt ny og anderledes måde. Jeg har fået hjælp og får fortsat hjælp på flere forskellige områder, hvortil Simon og hans arbejde uden tvivl kan anbefales!
Tania Olsen
Tania Olsen21-04-2021
Læs mere
Jeg er knæ- og hofte opereret i samme ben efter gamle sportsskader der er blevet godt slidt. Min gamle fys og selv kirurgen gav det ikke gode udsigter - og har til sidst nærmest smidt håndklædet i ringen. Jeg har længe ikke kunne gå mere end et par hundrede meter uden at overbelaste knæet, og jeg har ikke rigtig kunne dyrke sport. Jeg fik anbefalet Simon af en veninde og er nu i fuld gang med genoptræning på ny. Efter 5 måneder kan jeg nu squatte med 20 kg på ryggen og lave dybe lunges. Jeg går knap en kilometer nu, og er stille og roligt begyndt at dyrke sport igen. Simons tilgang er anderledes, ud af boksen og lige præcis hvad jeg havde brug for. Jeg har fået troen tilbage på, at jeg kan få mit ben til at fungere godt igen. Både til hverdag og i sport. Det vigtigste jeg har lært er ikke at være bange for smerterne, men at arbejde rundt om dem - for så at styrke benet til at kunne mere. Der er et stykke vej endnu, men jeg rykker mig hele tiden 🥳Tak for at give mig mit aktive liv tilbage, Simon 🤩
Tidligere
Næste

Førstegangsundersøgelse

Priser der følger overenskomsten for fysioterapi – se taksterne her: Aktuelle takster

Du kan opnå tilskud til behandling fra sygesikringen “dk” og de fleste private sundheds- og ulykkesforsikringer (spørg i chatten hvordan og hvor meget). Alle fysioterapeuter tager imod henvisninger, men ikke alle kan modtage tilskud fra det offentlige. 

Du kan ikke få tilskud fra det offentlige hos QALY

Book fysioterapi

Vil du gerne vide mere

Kontakt os i dag