"Det virkede for mig"

- Hvorfor personlige historier er så forførende - og så vildledende

Hvordan ved man om noget virker? Kan vi stole på hinandens personlige erfarringer og kan vi stole på behandleren? Disse spørgsmål og mange flere vil blive besvaret i første episode i podcasten “har du prøvet?”. Til denne tanketunge udfordring har jeg selvfølgelig inviteret ingen ringere end Morten Elsøe.

lightbulb, bulb, light-1875247.jpg

For at kune give nuancerede forklaringer på komplekse emner, så kræver det en dygtig formidler med en høj intelligens , en behagelig person og selvfølgelig en god portion videnskabelig og kritisk tænkning. Heldigvis kan Morten levere alt det og mere til imens jeg forsøger at følge med! 

Afsnittet fungerer som podcastens ståsted i relation til viden. Det vil særligt omhandle videnskab, at være skeptisk, nysgerrig og om den personlige oplevelse i relation til behandling.

Tak fordi du lytter med!

Lyt til episoden:
Spotify
Podimo
Apple Podcast (kommer snart)

Du kan stille spørgsmål, komme med kommetarer til episoden lige her: 

Simon Thor Larsen

Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. Derudover tilbyder Simon smerteforløb til længevarende smer…. Læs mere