Book gratis konsultation

Helt uforpligtende - gælder både fysisk og online.

Klienternes siger:

Kamilla Kranker
Kamilla Kranker
31-03-2022
Læs mere
Da jeg kontaktede Simon for et år siden, var det uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv! 🤩 Jeg var nået til et punkt hvor jeg ikke kunne definere hvad det var der føltes forkert i mit liv, men noget var helt skævt. Jeg følte mig nede og ikke som mig selv. Da jeg tog kontakt var det med fokus på at tabe +30 kg, for vægten var da i det mindste noget håndgribeligt jeg kunne gøre noget ved. Ret tidligt i vores forløb, fik Simon mig dog til at indse, at vægttab slet ikke er så lige til. Hos Simon er jeg altid blevet mødt med smil, interesse og forståelse! Vi har håndteret min overspisning ved at bearbejde hvad der lå bag den, vi har fokuseret på at finde “hvorfor” for at kunne arbejde videre mod “hvordan”. Vi har snakket hverdag, planlægning, følelser, håndtering, spisning, motion, vaner og meget mere. Jeg er kommet hos Simon i et år nu, og jeg har ikke tabt de famøse 30 kg, for det viste sig slet ikke at være det vigtigste for mig. Til gengæld har jeg fået mig selv og mit liv tilbage. Min grundindstilling står ikke længere på trist, den står på glæde og styrke! Det har krævet store ændringer i mit liv, og det har til tider været hårdt, men det er det hele værd! Vægten kommer nedad i næste etape 💪🏻 KÆMPE anbefaling af Simon her fra!
Trine Nordahl
Trine Nordahl
14-09-2021
Læs mere
ALLE skulle have en som Simon i deres liv! Jeg henvendte mig oprindelig med fokus på vægttab, men har endt op med et forløb som har givet mig så meget mere end det. Fordi Simon formår nemlig at coache ud fra hvor du er i livet. Så vi har igennem forløbet vendt problemstillinger omkring alt fra, kronisk smerte håndtering, angst, madro hos børnene, skoleskifte og selvfølgelig alt omkring spisning og hvad dertil hører. Simon hjælper dig med at finde svar, han hjælper med at simplificere problemstillinger så de bliver overkommelige og “knækker koden” til ting som jeg ikke har lykkes med før. Simon siger jeg ikke farvel til - men på gensyn!
Natasja Christensen
Natasja Christensen
09-05-2021
Læs mere
Fantastisk forløb! Efter jeg havde taget en del på under min graviditet, valgte jeg et forløb med Simon, og jeg kom i mål. - Fik et bedre forhold til mad - Stoppede med at stresse over, hvad jeg må/ikke må spise på daglig basis - Tabte mig uden, at føle at jeg manglede noget. - Vigtigst af alt, jeg tabte mig mens jeg ammer - uden påvirkning af mælken. Mit største mål med forløbet var, at få et bedre forhold til mad, kilo og alt hvad dertil hører. Ønsker ikke min datter skal vokse op i et hjem, hvor størrelse og negativ dialog omkring mad skal fylde i hverdagen. Simon fik mig på rette spor, så jeg vil helt klart anbefale et forløb hos ham.
Tidligere
Næste
Gælder både fysiske og online konsultationer.

Gratis konsultation

Første skridt på vejen til mere mad- og kropsro

Din gratis konsultation varer 55 minutter.

Det er vigtigt at du føler dig forstået, hørt og mødt lige der hvor du er. Hele din mad- og kropshistorie, bliver hørt, så du kan få den rette vejledning. 

Med udgangspunkt i dig og din historie vil vi tale om hvordan du vil kunne arbejde med dig selv og dine udfordringer. Samt hvordan jeg kan hjælpe dig og støtte dig i den proces. 

Hvordan er et forløb?

Ingen forløb er ens men du kan roligt forvente at få:

Priser fra 720 – 830,- pr session alt efter forløbets længde.