QALY

Historien bag navnet

Forskning, videnskab og evidens – vejen til faktisk at vide noget. Det er også svaret på udvikling. QALY er et akronym for Quality adjusted life years og er et værktøj til at vurdere medicinske interventioner. Hvad er et ekstra leveår værd, hvis det leveår ikke er værd at leve? En medicinsk intervention bliver altså vurderet på om det skaber leveår, men også hvorvidt leveåret er ved et godt helbred. 

Hos QALY gør vi alt for at hjælpe vores klienter med at få mere livskvalitet og det gør vi gennem en evidensbaseret tilgang hvor den nyeste viden guider vores metoder. 

IMG_2828

Simon Thor Larsen

Ejer og primærbehandler ved QALY

Fysioterapeut, vane- og overspisningscoach.
Kandidatstuderende i fysioterapi ved SDU.

Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. Derudover tilbyder Simon smerteforløb til længevarende smerter og skader, dette inkluderer undervisning i moderne smerteteori, smertecoaching, træning og bevægelse samt dertilhørende coaching. Simon tilbyder også forløb med fokus på vægttab, gennem vaneændringer og bedre forståelse af mønstre og adfærd omkring mad. Samtidigt bliver der arbejdet på forholdet til mad og krop. 

Holdet

Ud over at du selvfølgeligt kan have sessioner og forløb ved Simon, så har du også mulighed for at få hjælp af andre ved QALY. Disse forløb er for det meste online forløb (samtaler over Zoom eller telefon), men ved aftale kan det også arrangeres fysisk. 

Sandy Whitfield

Sandy er både fysioterapeut og vane- og overspisningscoach.

Derudover er hun oprigtigt nysgerrig, lyttende og forstående. Kombinationen af Sandys faglighed, hendes livserfaring og hendes personlighed, gør hende til en yderst kompetent coach. Søger du hjælp til vægttab eller et bedre forhold til mad (eller i kombination), så kan du trygt vælge Sandy

Jacob Talleruphuus

"Jeg brænder for at hjælpe mennesker der kæmper med kriser, lavt selvværd og madstress"

Jacob har i flere år arbejdet med klienter gennem samtaleterapi og coaching. Særligt med fokus på overspisning og vægttab, men har også arbejdet med bulimi og anoreksi. Tilmed har Jacob fungeret som daglig leder af rådgivningen i landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvsskade gennem to år.

Catharina Lindeburg

Catharina er bachelorstuderende i ernæring og sundhed ved købehavns proffesionshøjskole.

Du får derfor 50% rabat ved køb af sessioner og forløb ved Catharina. Catharina har en høj faglighed, er meget empatisk. Søger du hjælp til vægttab eller et bedre forhold til mad, kan du trygt vælge Catharina.